torstai 5. toukokuuta 2011

Dusty Rose

Tulee mieleen tästä Novitan luxus cottonista,josta tein tulevalle kesävaaville setin.Hiukan tuli sellainen tunne,että aivankuin setti ois likaisen värinen tuon raikkaan valkoisen virkatun reunan kanssa.
Ohje on Novitan kevät 2009 lehdestä.Malli oli sellanen retro minun silmiin ja varmasti persoonallinen tulevalle neidolle.Takki on helmineuletta ja se on ihanan yksinkertaisen kaunista pintaa ja ilo neuloa.Sukat on perussukat ja pipo on virkattu.
Olen nähnyt tämän vauvan 3D kuvasta ja minulle se on ihme,koska itse olen synnyttänyt viimeksi yli 12v sitten,jolloin oli epäselviä ultrakuvia tarjolla.Tekniikka kehittyy.Vauva muistutti kovasti äitiään ja isosiskoaan.
Ostin itselle iloksi Novitan uutuuden,Minikerät.Nyt niitä pyörittelen käsissä,tekiskö pikkuruisia hahmoja,vai laittaako koristeeksi lasiastiaan?Keskeneräisenä olisi Islannin lampaanvillasta Istex lett lopista pusero,vasta takakappaletta neulon,mutta sekään ei nyt nappaa.Ehkäpä alottas isoäidinneliöistä valkopohjaisen ruusupeiton teon?Jospa selaisi vanhoja käsityölehtiä?Taidanpa surffata käsityöblogeja,sieltä yleensä sen innon johonkin saa=)

1 kommentti:

  1. Kaunis setti! Väristä tulee mieleen vanhan ajan roosa. Niinpä joskus on vaikea päättää mitä neuloisi seuraavaksi vaikka olisikin kesken eräisiä töitä. Ei muuta kuin odottamaan inspiraatiota:)

    VastaaPoista